Haidilao Restaurants – 海底捞火锅

Haidilao
Please Share

Haidilao Area: (from 700 to 1,000m2)

Haidilao, established in 1994, stands as one of the most popular restaurant chains in Vietnam. The first restaurant was opened at Bitexco in District 1 in 2019, marking the beginning of a successful expansion. Subsequent Haidilao establishments were introduced at various prominent locations, including Vincom, Cresent Mall, Landmark 81, GiGa Mall, Trần Duy Hưng, Phan Văn Trị, among others. Noteworthy is the considerable size of most Haidilao restaurants, ranging from 700 to 1,000m2. For example, Haidilao Cresent Mall’s area is 924m2, PinkLao covers 774m2, with 20% allocated to the kitchen and the remaining space designated for dining and other amenities.

I worked on this project during my working time at my previous company. Besides the Haidilao restaurants in Vietnam, I also took charge of various locations in Thailand, such as Chiang Mai, Pinklao, Pattaya, Rama 9, Rama 2-3, Pattaya Terminal 21, and more. While most team members typically focus on specific aspects of a project, I uniquely handled multiple facets. Initially involved in Facade and Dining drawings, as well as Detail drawings, I later transitioned to concentrate on Kitchen Drawings. I also took on the responsibility of reviewing and editing the Material list due to language differences between English and Chinese.

If you seek further insights into these projects or are in search of a Freelancer with expertise in similar projects, feel free to reach out to me directly through this website. I am enthusiastic about discussing additional details.

Kitchen Area
Kitchen Area

Haidilao là một chuỗi nhà hàng Trung Quốc thành lập từ năm 1994, và đã chính thức khai trương nhà hàng đầu tiên tại Việt Nam tại tòa nhà Bitexco, quận 1 vào năm 2019. Sau đó, chuỗi mở rộng đến nhiều địa điểm khác nhau như Vincom, Cresent Mall, Landmark 81, Giga Mall, Trần Duy Hưng, Phan Văn Trị,… Các nhà hàng Haidilao thường có diện tích rộng lớn, trung bình từ 700 đến 1,000m2, ví dụ như Haidilao Cresent Mall với diện tích 924m2, Pinklao với diện tích 774m2. Trong đó, khu vực bếp chiếm khoảng 20%, phần còn lại được sử dụng cho khu vực ăn uống và các tiện ích khác.

Trong thời gian làm việc tại công ty cũ, tôi đã có dịp làm việc trong dự án này với vai trò phát triển hồ sơ kỹ thuật. Ngoài các nhà hàng Haidilao tại Việt Nam, tôi cũng tham gia vào nhiều dự án tại Thái Lan như Chiang Mai, Pinklao, Pattaya, Rama 9, Rama 2-3, Pattaya Terminal 21, và nhiều địa điểm khác. Thường thì mỗi thành viên chỉ tham gia một phần cụ thể của dự án, như mặt bằng, mặt đứng, mặt tiền hoặc khu vực bếp. Tuy nhiên, tôi là người duy nhất tham gia vào việc thực hiện bản vẽ cho các khu vực khác nhau của dự án. Ban đầu, tôi thực hiện bản vẽ mặt đứng, mặt tiền và chi tiết, sau đó tôi chuyển sang tập trung vào khu vực bếp của Haidilao. Đồng thời, tôi cũng là người kiểm tra và sửa chữa bảng vật liệu cho Haidilao do tôi nhận thấy có sự khác biệt giữa 2 ngôn ngữ tiếng Anh và tiếng Trung trong bảng danh mục vật liệu.

Nếu bạn muốn biết thêm chi tiết về dự án hoặc đang tìm kiếm người công tác cho các dự án tương tự, đừng ngần ngại liên hệ trực tiếp với tôi thông qua trang web này. Cảm ơn bạn đã dành thời gian để xem qua dự án.

LẤY MÃ GIẢM GIÁ CAFE HIGHLANDS

Please Share

Leave a Reply